عزم بانوی اعظم
در این چند روز که ثبتنام از نامزدهای ریاستجمهوری آغاز شده است بخش اعظم اخبار به کاندیداهای ناشناسی اختصاصیافته که مدعی ریاست بر کرسی دولت هستند ولی بعضاً برخی اخبار مورد تغافل واقع میشوند. یکی از ارزشمندترین اخبار این روزها حضور بانو اعظم طالقانی فرزند آیتالله طالقانی در وزارت کشور جهت کاندیداتوری انتخابات است. وی اولین کاندیدای زن در انتخابات ریاست جمهوری است، نمایندهی دور اول مجلس بوده و در اغلب دورههای انتخابات ریاست جمهوری نیز باهدف حضور یک زن در منصب ریاست جمهوری کاندیدا شده است.
اعظم طالقانی از فعالان ملی-مذهبی و نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی ایران بود و اکنون دبیر کل جامعه زنان انقلاب اسلامی است، وی که مدیرمسئول روزنامه توقیفشدهی «هاجر» نیز هست، برای نخستین بار در سال 1376 همزمان با نامزدی محمد خاتمی در دور هفتم انتخابات ریاست جمهوری اسلامی نامزد حضور در انتخابات شد او آن زمان گفت که برای روشن کردن تفسیر رجال سیاسی و مذهبی که از شرایط ریاست جمهوری اسلامی مندرج در قانون اساسی است، پا به صحنه انتخابات گذاشته، ولی شورای نگهبان صلاحیت وی را تأیید نکرد و این اتفاق تاکنون بارها تکرار شده است.
حال پس از بیست سال باز بانوی اعظم عزم خود را برای اثبات حقانیتش جزم کرده و قصد دارد با شیوهای مسالمتآمیز به مفسران قانون اساسی بقبولاند که از بسیاری از آقایانی که قبلتر توسط شورای نگهبان تأیید شدهبودند و هشت سال با بیدرایتی و سوءمدیریت مملکت را بهسوی سقوط پیش بردند صلاحیت بسیار بیشتری برای این منصب دارد و یک زن میتواند بهحق مصداق بارز رجل سیاسی شناختهشود.
این روزها شاهد ثبتنام عدهای تمامیتخواه برای ریاستجمهوری هستیم که طمع قدرت کورشان کرده و سرمست از سورچرانیهای دوران مدیریت یارانهایشان، بدون در نظر گرفتن توصیههای رهبری و مصالح مملکتی عزمشان را برای تسخیر دولت جزم کردهاند. حال باید دید که تفسیر شورای نگهبان بر کلمهِی «رجل سیاسی» که باید «مدیر و مدبر» باشد چیست؟ آیا دبیر کل جامعه زنان انقلاب را رد میکنند یا کسانی را که هشت سال سرمایههای ملی و معنوی جمهوری اسلامی را بر باد دادند و با مدیریت تخاصمی و تهاجمی مملکت را در تنگنای اقتصادی قراردادند، یا هردو؟
پی نوشت: کانال را هم دنبال می کنید دیگه؟
مطالب طنز ویژه ی تعبیر خواب را فقط می تونید از کانال خمارمستی بخونید... ممنون